014 / 58 82 21

Producten > Fleet > Tracking

Tracking

 

TraxGo, een gloednieuw topmerk van Lecatecs, is uw partner in de totaaloplossing voor alles wat met Track & Trace te maken heeft.

Voor elk voertuig of machine bieden wij het juiste lokalisatie- en/of volgsysteem en voor elke toepassing de gepaste software.
Bij TraxGo kunt u kiezen uit een reeks betrouwbare standaardproducten maar wij maken onze applicaties ook graag op maat van uw bedrijf.

 

 


 

U hoeft geen dure aanpassingen of ingewikkelde installaties te verwachten van een TraxGo product. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van GSM en GPS en heel gemakkelijk in gebruik. Dankzij ons uitgebreid gamma aan mogelijkheden en op maat gemaakte producten kunnen wij iedere klant de beste oplossing bieden.

Met TraxGo kunt u via een simpele SMS de locatie van uw voertuig opvragen. Uw voertuig wordt buiten uw wil verplaatst? Ook dan zal u een melding via SMS ontvangen. Met TraxGo is uw voertuig dus voorgoed beveiligd via satelliet! Daarnaast zijn de TraxGo toestellen zeer compact en hebben ze een laag stroomverbruik.

U betaalt ook geen maandelijkse kosten voor al deze voordelen, want elk standaard TraxGo toestel bevat een prepaid kaart waarmee u enkel betaalt per opgevraagde positie. Niet gebruiken, betekent niets betalen!