014 / 58 82 21

Producten > Garagematerieel > Lichtafstelapparaten

Lichtafstelapparaten

Optimaal afstellen van koplampen; de HELLA SEG IV is ontwikkeld voor dagelijks werkplaatsgebruik
Hella kent een lange geschiedenis als het om koplampafstelapparaten gaat. Het nieuwste model de SEG IV, bundelt een jarenlange expertise en de laatste technische ontwikkelingen. Met name is gelet op een practische gebruik in de werkplaats. Tenslotte is het afstellen van koplampen een handeling die net zo vanzelfsprekend is als olie verversen of banden wisselen.

 

Het afstelapparaat wordt voor de te controleren auto geplaatst en op de juiste hoogte ingesteld. met behulp van het breedbandvizier wordt gecontroleerd of het apparaat evenwijdig aan de lengte-as van het voertuig is gepositioneerd.

 

 

 

 

 

De Lichtsterkte en de spanning kunnen met de gecombineerde volt - en luxmeter gecontroleerd worden.Op de duidelijke schaalverdeling is moeiteloos de juiste waarde af te lezen.

 

 

 

 

 

 

De LUMINOSCOOP PLA 5 kan zowel voor het testen als voor het regelen van koplampen gebruikt worden, steeds met de grootste nauwkeurigheid.

Materialen van topkwaliteit garanderen de stabiliteit en zekerheid van het toestel. De lens is nu nog groter en vangt al het licht op. Enkel op die manier wordt het testen en regelen van lichten eenvoudig, snel en precies. De LUMINOSCOOP PLA5 kan zowel mobiel als op rails gebruikt worden. Het apparaat heeft geen stroom nodig.